real time web analytics

SPF:s medlemsföreningar
Svenska pensionärsförbundet har 75 medlemsföreningar, jämt utspridda över Svenskfinland samt i Björneborg, Kotka och Tammerfors.
Kontaktuppgifter till föreningarna, och länkar till deras webbsidor, hittar du genom att klicka på regionen i menyn i vänsterspalten eller i internetlänken:
   http://www.spfpension.fi/foreningarna/

Ole Norrback, SPF-ordförande

 

Den årligen återkommande seniormässan i RK-gården var även i år välbesökt, Bl.a MPF  hade som vanligt ett eget stånd. I år deltog  även pensionärsförbundet på ett hörn av bordet. På bilden:  Berit Dahlin

                 
Mariehamns Pensionärsförening  är medlem i Svenska pensionärsförbundet i Finland och har en medlem och en ersättare i pensionärsförbundets styrelse. Föreningen har därför bra möjligheter att få information om förbundets verksamhet och hur de påverkar pensionärernas ärenden tillsammans med PIO, rf. i Finland som har 300.000 medlemmar. De medlemmar som hör till SPF från vår förening får förbundets tidning God Tid. Information om förbundets verksamhet delges i Nyset.

Svenska pensionärsförbundet styr med full fart in i framtiden. Det vindfyllda seglet i förbundets nya märke symboliserar den framtidstro vi äldre kan och vill stå för.
  Livet stannar inte upp när du blir pensionär. Du står då i början av din tredje ålder, livserfaren och klok. Ännu har du mycket kvar att få – och ge!
 Med nära 20 000 medlemmar är Svenska pensionärsförbundet en av de största finlandssvenska medborgarorganisationerna – den enda som växer så att det knakar då de stora årskullarna nu når den åldern att vi pensionärer blir allt fler.
 Du kan skriva in dig i någon av förbundets 75 medlemsföreningar som täcker hela Svenskfinland från Karleby i norr till Kotka i öster. Medlemskapet ger dig en föreningsgemenskap i din närmiljö och därtill alla de förmåner det riksomfattande SPF erbjuder.

Svenska pensionärsförbundets medlemstidning God Tid når alla förbundets medlemmar med nio välfyllda nummer om året.
Tidningens uppgift är att inspirera till ett aktivt pensionärsliv genom

Tillbaka till startsidan HÄR